ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών διαθέτουμε ειδικά οχήματα πλήρως εξοπλισμένα με δυνατότητες απόφραξης και αναρρόφησης. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στα αποχετευτικά δίκτυα.

Αναλαμβάνουμε:

1. Έλεγχο - Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα
Με τη χρήση της ηλεκτρονικής κάμερας γίνεται η επόπτευση για έλεγχο και η χαρτογράφηση αγωγών. Το σύστημα της κάμερας έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει οποιαδήποτε ζημιά του αποχετευτικού δικτύου και να εμφανίσει στην οθόνη την αιτία του προβλήματος, ώστε να μπορέσουμε άμεσα να την αντιμετωπίσουμε!

2. Αποφράξεις, αλλαγές αποχετεύσεων και αποφράξεις φρεατίων
Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής οριζόντιων και κάθετων σωληνώσεων. Αναλαμβάνουμε επίσης αποφράξεις σε λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, κουζίνας. Ο καθαρισμός κουζίνας γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και ασφαλής, με υδροβολή σε 90ο C.

3. Συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων
Για το φράξιμο σωληνώσεων ή δυσοσμίες σας προτείνουμε τη μηνιαία συντήρηση των φρεατίων με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής το οποίο διαθέτουμε και καθαρίζει το κεντρικό μηχανοσίφωνα και όλα τα δίκτυα που καταλήγουν σε αυτόν.

6. Αποκατάσταση - Επισκευές Αποχετεύσεων - Άντληση Υδάτων σε υπόγεια, δεξαμενές, φρεάτια ,αποχετέυσεις κ.α.π.
Αναλαμβάνουμε την άντληση ανεξάρτητων κυβικών από υπόγειους χώρους.

24ωρη Εξυπηρέτηση!
Δωρεάν εκτίμηση χώρων!
Σε 15 λεπτά κοντά σας!

© 2017 by MEC Design All rights reserved.